Chickpeas
Chickpeas have always been a staple of Lucanian culinary tradition.
One of the most famous dishes is "Lagane e Ceci", a typical first course whose unique, simple, and wholesome flavor has long showcased the authentic taste of Lucanian chickpeas.
But beyond their taste, chickpeas are rich in vitamins A, B, C, E, and K, as well as essential minerals such as calcium, iron, phosphorus, magnesium, sodium, potassium, and zinc.
They also help regulate cholesterol and blood sugar levels, reducing the risk of diabetes.
Additionally, chickpeas are known for their diuretic properties, supporting the elimination of excess salts from the body.
(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
(modificale nel modulo Rassicurazioni cliente)
I ceci sono da sempre presenti nella tradizione culinaria lucana.
Famosi sono infatti i “Lagane e ceci”, un primo piatto tipico della tradizione, che con il suo sapore unico, semplice e genuino ha valorizzato tutto il gusto dei ceci lucani.
Ma oltre al gusto i ceci sono ricchi di vitamine A,B,C,E,K, calcio, ferro, fosforo, magnesio, sodio, potassio e zinco.
Inoltre sono utili per controllare il livello del colesterolo e della glicemia, riducendo il rischio di diabete.
Sono un ottimo alimento diuretico, favorendo l’eliminazione dei sali presenti in eccesso nell’organismo.
Data sheet
- Weight
- 500 gr
Commenti Nessun cliente per il momento.